Despre noi

Altu.ro este o echipa care apreciază cadourile personalizate oferite cu multă dragoste, respect, recunoștință și adoră să livreze surprize, emoții, bucurie și să aducă zâmbete pe chipuri. Cadourile personalizate cu fotografii sau care conțin elemente importante pentru persoana sarbătorită au o notă specială și trezesc sentimente și reacții grozave.

Am creat acest site pentru toate persoanele care sunt in cautarea cadoului ideal, pentru că știm cât este de greu, să găsești cadoul perfect și să fie apreciat la adevarata lui valoare. Vă asigur din experiența proprie, care a constat in realizarea a zeci de cadouri personalizate, faptul că nu veți da greș niciodată dacă achiziționați un astfel de cadou. Acest tip de cadouri au o încărcătură emoțională care depășește imaginația celui care achiziționează, abia după ce vede reacția persoanei, realizează faptul că a fost cea mai bună alegere.

Pe acest site puteți găsi idei de cadouri personalizate si nu numai: pentru zilele de naștere, pentru miri, pentru nași de cununie sau botez, pentru o viitoare mămică, pentru botez, pentru copii sau chiar pentru dumneavoastra.( cani, felicitari, medalioane, tricouri, hanorace, postere etc.)

De asemenea, puteți primi consiliere sau recomandări de achiziție. . Vă asteptam cu drag să realizăm împreună cele mai frumoase cadouri și să livram emoții, fericire, zâmbete!